Tervetuloa Food waste ecosystem -hankkeen työpajaan!
Hävikkiviikon työpajassa syyskuussa keskitytään Ruokahävikin hallinnan teemoihin.
Työpajan taustamateriaalina toimii helmikuussa päättyneen Wasteless Food Services in Finland -hankkeen julkaisema Opas ruokapalveluille hävikin hallintaan. Tule kuulemaan oppaan teemoista eli mittaamisesta, kehittämisestä, viestinnästä ja tiedolla johtamisesta sekä pohtimaan käytännönläheisesti, miten oppaan ohjeita sovelletaan arjen toimintaan ravitsemispalveluissa.
Aika: Perjantai 27.9.2024 klo 9-12
Paikka: KYMP-talo, Työpajankatu 8, kokoustila Voimala 1 (C1331), Kalasatama, Helsinki.
Ohjelma
Klo 9.00-9.05 Tervetulosanat: Hanke ja sen edustajat
Klo 9.05-9.35 Teema 1: Mittaaminen
Klo 9.35-10.05 Teema 2: Kehittäminen
Klo 10.05-10.20 Tauko ja vapaata verkostoitumista
Klo 10.20-10.50 Teema 3: Viestintä
Klo 10.50-11.20 Teema 4: Tiedolla johtaminen
Klo 11.20-12.00 Oman kehittämiskohteen valinta, lopetus
Kohderyhmät
- Ravitsemispalvelut: kunnalliset ateriapalvelut ja yksityiset ravintolat
- Ateriapalvelujen tilaajat pääkaupunkiseudulla
- Oppilaitokset ja muut aiheesta kiinnostuneet
Tavoitteet
- Lisätä ymmärrystä ruokahävikin hallinnan kokonaisuudesta
- Tarjota osapuolille mahdollisuus tutustumiseen ja ajatusten vaihtoon aiheen tiimoilta
- Esitellä hyviä käytäntöjä ja mahdollisuuksia
- Antaa eväitä hävikin vähentämiskokeiluihin osana hanketta
Voit ilmoittautua työpajaan täällä.
Ilmoittautuneet saavat lähempänä saapumisohjeet, ja Heta Hyvärinen vastaa mielellään kaikkiin työpajaan liittyviin kysymyksiin: heta.hyvarinen@hel.fi
Tervetuloa Food waste ecosystem -hankkeen työpajaan!
Hävikkiviikon työpajassa syyskuussa keskitytään Ruokahävikin hallinnan teemoihin.
Työpajan taustamateriaalina toimii helmikuussa päättyneen Wasteless Food Services in Finland -hankkeen julkaisema Opas ruokapalveluille hävikin hallintaan. Tule kuulemaan oppaan teemoista eli mittaamisesta, kehittämisestä, viestinnästä ja tiedolla johtamisesta sekä pohtimaan käytännönläheisesti, miten oppaan ohjeita sovelletaan arjen toimintaan ravitsemispalveluissa.
Aika: Perjantai 27.9.2024 klo 9-12
Paikka: KYMP-talo, Työpajankatu 8, kokoustila Voimala 1 (C1331), Kalasatama, Helsinki.
Ohjelma
Klo 9.00-9.05 Tervetulosanat: Hanke ja sen edustajat
Klo 9.05-9.35 Teema 1: Mittaaminen
Klo 9.35-10.05 Teema 2: Kehittäminen
Klo 10.05-10.20 Tauko ja vapaata verkostoitumista
Klo 10.20-10.50 Teema 3: Viestintä
Klo 10.50-11.20 Teema 4: Tiedolla johtaminen
Klo 11.20-12.00 Oman kehittämiskohteen valinta, lopetus
Kohderyhmät
- Ravitsemispalvelut: kunnalliset ateriapalvelut ja yksityiset ravintolat
- Ateriapalvelujen tilaajat pääkaupunkiseudulla
- Oppilaitokset ja muut aiheesta kiinnostuneet
Tavoitteet
- Lisätä ymmärrystä ruokahävikin hallinnan kokonaisuudesta
- Tarjota osapuolille mahdollisuus tutustumiseen ja ajatusten vaihtoon aiheen tiimoilta
- Esitellä hyviä käytäntöjä ja mahdollisuuksia
- Antaa eväitä hävikin vähentämiskokeiluihin osana hanketta
Voit ilmoittautua työpajaan täällä.
Ilmoittautuneet saavat lähempänä saapumisohjeet, ja Heta Hyvärinen vastaa mielellään kaikkiin työpajaan liittyviin kysymyksiin: heta.hyvarinen@hel.fi