Tervetuloa Food waste ecosystem -hankkeen työpajaan!

Hävikkiviikon työpajassa syyskuussa keskitytään Ruokahävikin hallinnan teemoihin.
Työpajan taustamateriaalina toimii helmikuussa päättyneen Wasteless Food Services in Finland -hankkeen julkaisema Opas ruokapalveluille hävikin hallintaan. Tule kuulemaan oppaan teemoista eli mittaamisesta, kehittämisestä, viestinnästä ja tiedolla johtamisesta sekä pohtimaan käytännönläheisesti, miten oppaan ohjeita sovelletaan arjen toimintaan ravitsemispalveluissa.

Aika: Perjantai 27.9.2024 klo 9-12
Paikka: KYMP-talo, Työpajankatu 8, kokoustila Voimala 1 (C1331), Kalasatama, Helsinki.

Ohjelma

Klo 9.00-9.05 Tervetulosanat: Hanke ja sen edustajat

Klo 9.05-9.35 Teema 1: Mittaaminen

Klo 9.35-10.05 Teema 2: Kehittäminen

Klo 10.05-10.20 Tauko ja vapaata verkostoitumista

Klo 10.20-10.50 Teema 3: Viestintä

Klo 10.50-11.20 Teema 4: Tiedolla johtaminen

Klo 11.20-12.00 Oman kehittämiskohteen valinta, lopetus

Kohderyhmät

  • Ravitsemispalvelut: kunnalliset ateriapalvelut ja yksityiset ravintolat
  • Ateriapalvelujen tilaajat pääkaupunkiseudulla
  • Oppilaitokset ja muut aiheesta kiinnostuneet

Tavoitteet

  • Lisätä ymmärrystä ruokahävikin hallinnan kokonaisuudesta
  • Tarjota osapuolille mahdollisuus tutustumiseen ja ajatusten vaihtoon aiheen tiimoilta
  • Esitellä hyviä käytäntöjä ja mahdollisuuksia
  • Antaa eväitä hävikin vähentämiskokeiluihin osana hanketta

Voit ilmoittautua työpajaan täällä.

Ilmoittautuneet saavat lähempänä saapumisohjeet, ja Heta Hyvärinen vastaa mielellään kaikkiin työpajaan liittyviin kysymyksiin: heta.hyvarinen@hel.fi

Tervetuloa Food waste ecosystem -hankkeen työpajaan!

Hävikkiviikon työpajassa syyskuussa keskitytään Ruokahävikin hallinnan teemoihin.
Työpajan taustamateriaalina toimii helmikuussa päättyneen Wasteless Food Services in Finland -hankkeen julkaisema Opas ruokapalveluille hävikin hallintaan. Tule kuulemaan oppaan teemoista eli mittaamisesta, kehittämisestä, viestinnästä ja tiedolla johtamisesta sekä pohtimaan käytännönläheisesti, miten oppaan ohjeita sovelletaan arjen toimintaan ravitsemispalveluissa.

Aika: Perjantai 27.9.2024 klo 9-12
Paikka: KYMP-talo, Työpajankatu 8, kokoustila Voimala 1 (C1331), Kalasatama, Helsinki.

Ohjelma

Klo 9.00-9.05 Tervetulosanat: Hanke ja sen edustajat

Klo 9.05-9.35 Teema 1: Mittaaminen

Klo 9.35-10.05 Teema 2: Kehittäminen

Klo 10.05-10.20 Tauko ja vapaata verkostoitumista

Klo 10.20-10.50 Teema 3: Viestintä

Klo 10.50-11.20 Teema 4: Tiedolla johtaminen

Klo 11.20-12.00 Oman kehittämiskohteen valinta, lopetus

Kohderyhmät

  • Ravitsemispalvelut: kunnalliset ateriapalvelut ja yksityiset ravintolat
  • Ateriapalvelujen tilaajat pääkaupunkiseudulla
  • Oppilaitokset ja muut aiheesta kiinnostuneet

Tavoitteet

  • Lisätä ymmärrystä ruokahävikin hallinnan kokonaisuudesta
  • Tarjota osapuolille mahdollisuus tutustumiseen ja ajatusten vaihtoon aiheen tiimoilta
  • Esitellä hyviä käytäntöjä ja mahdollisuuksia
  • Antaa eväitä hävikin vähentämiskokeiluihin osana hanketta

Voit ilmoittautua työpajaan täällä.

Ilmoittautuneet saavat lähempänä saapumisohjeet, ja Heta Hyvärinen vastaa mielellään kaikkiin työpajaan liittyviin kysymyksiin: heta.hyvarinen@hel.fi