Tule mukaan pk-seudun Ruokahävikkiseminaariin perjantaina 27.9. klo 13–16!

Tule mukaan pk-seudun Ruokahävikkiseminaariin perjantaina 27.9. klo 13–16!

Tilaisuus on suunnattu alueen ravitsemispalveluille, ja muille elintarvike- ja ruoka-alan toimijoille ja järjestetään Helsingissä Eurooppa-salissa, osoitteessa Malminkatu 16.

Seminaarin tavoitteena on tuoda ruokahävikkiekosysteemin toimijat yhteen verkostoitumaan ja keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista sekä auttaa toimijoita tunnistamaan roolinsa osana hävikkiekosysteemiä.

Verkostoitumisen lisäksi seminaarissa on mahdollisuus oppia ja kuulla kokemuksia ruokahävikin vähentämisestä alan eri toimijoilta.

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta!

13:00  Tervetuloa – alueellinen ruokahävikkiekosysteemi

13:15 Ruokahävikin vähentäminen ja tuloksellisuus –Elintarviketeollisuus ja raaka-aineiden tehokkaampi hyödyntäminen

14:00 Kahvitarjoilu ja verkostoitumista

14:30 Ruokahävikin mittaaminen –Elintarvikesivuvirtojen jalostajat – korkeamman lisäarvon tuotteet

15:00 Tulevaisuuden ruokaekosysteemi – voiko enää puhua hävikistä?   (paneelikeskustelu)

Puhujina tilaisuudessa mm: Yhteisen pöydän Hanna Kuisma, Sodexon asiakkuuspäällikkö Ann-Marjaana Holmberg, ravintola Nokan Keittiömestari Fanni Polón, Ylva Oy:n liiketoimintajohtaja Anne Immonen, Soupster Familyn Keittiön kehityspäällikkö Tiia Tuomainen ja Helsinki Distilling companyn toimitusjohtaja Mikko Mykkänen

Tilaisuuden järjestää Food waste ecosystem – ruokahävikin vähentäminen ja hävikkiruoan hyödyntäminen -hanke ja se on Euroopan unionin osarahoittama.

Tavataan ruokahävikkiseminaarissa!

Tule mukaan pk-seudun Ruokahävikkiseminaariin perjantaina 27.9. klo 13–16!

Tule mukaan pk-seudun Ruokahävikkiseminaariin perjantaina 27.9. klo 13–16!

Tilaisuus on suunnattu alueen ravitsemispalveluille, ja muille elintarvike- ja ruoka-alan toimijoille ja järjestetään Helsingissä Eurooppa-salissa, osoitteessa Malminkatu 16.

Seminaarin tavoitteena on tuoda ruokahävikkiekosysteemin toimijat yhteen verkostoitumaan ja keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista sekä auttaa toimijoita tunnistamaan roolinsa osana hävikkiekosysteemiä.

Verkostoitumisen lisäksi seminaarissa on mahdollisuus oppia ja kuulla kokemuksia ruokahävikin vähentämisestä alan eri toimijoilta.

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta!

13:00  Tervetuloa – alueellinen ruokahävikkiekosysteemi

13:15 Ruokahävikin vähentäminen ja tuloksellisuus –Elintarviketeollisuus ja raaka-aineiden tehokkaampi hyödyntäminen

14:00 Kahvitarjoilu ja verkostoitumista

14:30 Ruokahävikin mittaaminen –Elintarvikesivuvirtojen jalostajat – korkeamman lisäarvon tuotteet

15:00 Tulevaisuuden ruokaekosysteemi – voiko enää puhua hävikistä?   (paneelikeskustelu)

Puhujina tilaisuudessa mm: Yhteisen pöydän Hanna Kuisma, Sodexon asiakkuuspäällikkö Ann-Marjaana Holmberg, ravintola Nokan Keittiömestari Fanni Polón, Ylva Oy:n liiketoimintajohtaja Anne Immonen, Soupster Familyn Keittiön kehityspäällikkö Tiia Tuomainen ja Helsinki Distilling companyn toimitusjohtaja Mikko Mykkänen

Tilaisuuden järjestää Food waste ecosystem – ruokahävikin vähentäminen ja hävikkiruoan hyödyntäminen -hanke ja se on Euroopan unionin osarahoittama.

Tavataan ruokahävikkiseminaarissa!