Tutustu HEVi-tiimiin!

HEVi-tiimimme tehtävänä on työskennellä yli kuntarajojen ja edistää yhdessä koko pääkaupunkiseudun alueen innovaatiotoimintaa.

HEVi-tiimimme tehtävänä on työskennellä yli kuntarajojen ja edistää yhdessä koko pääkaupunkiseudun alueen innovaatiotoimintaa. Ohjelman pikkuhiljaa käynnistyessä aika on meillä projektipäälliköillä kulunut lähinnä innovaatioita käytännön työnään tekeviin propellihattuihin ja heidän tarpeisiinsa tutustuessa, ison kokonaiskuvan luomisessa sekä hyvien hankeideoiden edistämisessä, valmistelussa ja suunnittelussa eri porukoiden kanssa. Samaan aikaan kun on lähdetty miettimään ensimmäisiä hankkeita, on suunniteltu ja käynnistelty ohjelman kotisivuja sekä muita tulevaa hanketoimintaa tukevia hankintoja.

Vaikka tiimin jäsenten kiinnostuksen kohteet ovat pitkälti samoja ja asiat tehdään yhdessä, niin meillä on kuitenkin kaikilla aika erilaiset taustat.

Fulvio

Fulvio on taustaltaan maantieteilijä, maaseutututkija ja maahanmuuttoasiantuntija. Italiasta kotoisin, hän on työskennellyt monta vuotta Itä-Suomessa (Joensuussa, Mikkelissä ja Otavassa), jossa on saanut monipuolista kokemusta tutkimus-, innovaatio-, ja projektimaailmasta sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Fulvion aiempi työ on keskittynyt maaseudun/paikallisen kehittämiseen, oppilaitosten TKI-toiminnan kehittämiseen, sekä erilaisten mallien luomiseen maahanmuuttajien integroimiseksi suomalaiseen yhteiskuntaan.

Olen innoissani siitä, että pääsen tukemaan innovaatioekosysteemien toiminnan rakentumista ja vahvistamista pääkaupunkiseudulla. Vapaa-ajallani lempiharrastukset ovat uinti, juoksu, lukeminen ja vaellus.

Saana

Saana vetää meidän koordinoivaa portfoliohanketta. Koulutukseltaan Saana on sosiaalipsykologi ja työelämässään keskittynyt kehittämistehtäviin, valmennukseen sekä elinkeino- ja innovaatiopalveluihin. HEVissä Saanaa innostavat erityisesti yhdessä kehittäminen, tulevaisuuden rakentaminen ja jatkuva oppiminen. Kun täytyy olla yhteydessä liittoihin tai esimerkiksi sumplia isompia linjoja yhdessä kaupunkien elinkeinojohtajien kanssa, kannattaa olla yhteydessä Saanaan. Hän saa hommat liikkeelle.

Vapaa-ajallani tykkään retkeillä, reissata, oppia uutta ja käydä keskusteluja elämän tärkeistä kysymyksistä.

Suvi

Suvi on meidän projektiosaamisemme terävin kärki sekä järki. Hän varmistaa aina että takalaita pitää. Suvin ura on edennyt projektista toiseen ja matkan varrella on tutustuttu vaikka millaiseen viitekehykseen ja projektityökaluun. Ulkomaillakin on käyty sekä töissä että opinnoissa.

Mottoni voisi olla; yksityiskohta syö vision aamupalaksi, ja visio todellisuuden.

Pekka

On tottunut konsultointiprojekteissa koheltaja ja kokenut organisaatiokehittäjä. Aiempaa työhistoriaa hänellä on itseohjautuviksi pyrkivien yritysten ja yhteisöjen konsultoinnista ja verkostotyön, kulttuurin, sekä arjen toiminnan kokeilemalla kehittämisestä.

Pekan sydän sykkii yhdessä oppimiselle, systeemiselle ajattelulle ja käytäntöteoreettiselle todellisuuden tulkinnalle. Vaikka hän innostuu välillä maalailemaan innovaatioportfolioista, ekosysteemeistä, käytäntöyhteisöistä tai muusta ylähötöstä, niin käytännön yhdessätekeminen, -oppiminen ja muutoksen kätilöinti ovat kuitenkin lopulta ne asiat jotka ovat hänen sydäntään lähinnä.

Silloin kun aikaa jää yli, puuhaan yhdistyshommia, innostun vaikkapa vetytaloudesta, rakennan käsilläni ja taon vaikka auton jousista puukkoja – kavereiden kanssa tietenkin.

Hanne

Hanne on suorittanut tutkinnot kauppatieteistä ja kielistä. Opettajana työskentely on jättänyt ikuisen kiinnostuksen oppimiseen ja uuden kehittämiseen. Aiempi työkokemus koulutusviennin parissa on hyödyttänyt myös innovaatio- ja hanketyöskentelyssä. Vapaa-ajalla parasta on luonnossa liikkuminen ja mökkeily rakkaissa Pohjois-Karjalan maisemissa.

Tule mukaan kehittämään!

Innovaatiotyö ja kehittäminen on aina yhteistyötä ja hyvän yhteistyön yhtenä perusedellytyksenä on se että tunnemme toisemme. Sitten vasta voimme parantaa yhteistyön edellytyksiä. Siksi pyydämme, että autat meitä tutustumaan sinuun. Osallistu järjestämiimme HEVi-tapahtumiin ja ota meihin yhteyttä!