Tule mukaan kehittämään ruokahävikkiekosysteemiä ja löytämään ratkaisuja sen keskeisiin haasteisiin!
Hei pk-seudun ruokaekosysteemin kehittäjä ja toimija!
Tule mukaan kehittämään ruokahävikkiekosysteemiä ja löytämään ratkaisuja sen keskeisiin haasteisiin!
Tilaisuus kokoaa yhteen ekosysteemin keskeiset toimijat – julkiset organisaatiot, korkeakoulut, tutkimuslaitokset ja yritykset – verkostoitumaan, tarkentamaan ruokahävikin vähentämisen kriittisiä haasteita, sekä yhteiskehittämään niihin soveltuvia ratkaisuja.
Työpaja järjestetään 27.2. klo 13–16 Scadic Helsinki Hubissa, osoitteessa Annankatu 18, Helsinki.
Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/EP/4A193EFAF54B43E9
Miksi sinun kannattaa osallistua?
- Saat syvällisemmän ymmärryksen alueen toimijakentästä
- Saat uusia kontakteja ja yhteistyömahdollisuuksia
- Pääset vaikuttamaan siihen, mitä haasteita ryhdymme yhdessä ratkaisemaan
- Pääset vaikuttamaan yhteisten ja julkisten resurssien jakamiseen
Ohjelmassa:
- Verkostoitumista kahvitarjoilun siivittämänä
- Aiemmin tunnistettujen haasteiden tarkentaminen yhdessä
- Ratkaisujen ideoiminen ja alustavat toimenpidesuunnitelmat
- Seuraavat askeleet ja 10.4. järjestettävä tilaisuus
Tavoitteenamme on rakentaa yhteistä tiekarttaa ruokahävikin vähentämiseksi sekä hävikkiruoan ja sivuvirtojen tehokkaaksi hyödyntämiseksi. Ensimmäinen työpaja järjestettiin 11.122024 ja siinä keskityttiin toimijoiden ja haasteiden tunnistamiseen. Haasteita tarkennettiin vielä erillisellä kyselyllä tammikuun lopussa ja Nyt 27.2.2025 haemme ratkaisuja kasvotusten!
Työpaja on osa sarjaa, jossa ratkotaan tunnistettuja haasteita yhdessä muiden toimijoiden kanssa – tule siis mukaan tekemään konkreettista muutosta!
Työpajan kieli on suomi, mutta osallistujien mukaan pyrimme vaihtamaan englantiin, kun mahdollista.
The language of the workshop is Finnish but depending on the attendance we try to switch to English when possible.
Työpajasarjan järjestää Food waste ecosystem – ruokahävikin vähentäminen ja hävikkiruoan hyödyntäminen -hanke, ja se on osittain Euroopan unionin rahoittama. Mukana järjestämässä, Vantaan ruokaklusteri ja Vision Factory Oy.
Lämpimästi tervetuloa!
Pekka Enroth, 050 352 0060, pekka.enroth@vantaa.fi
Mari Itkonen, 040 674 7724, mari.itkonen@vantaa.fi”
Tule mukaan kehittämään ruokahävikkiekosysteemiä ja löytämään ratkaisuja sen keskeisiin haasteisiin!
Hei pk-seudun ruokaekosysteemin kehittäjä ja toimija!
Tule mukaan kehittämään ruokahävikkiekosysteemiä ja löytämään ratkaisuja sen keskeisiin haasteisiin!
Tilaisuus kokoaa yhteen ekosysteemin keskeiset toimijat – julkiset organisaatiot, korkeakoulut, tutkimuslaitokset ja yritykset – verkostoitumaan, tarkentamaan ruokahävikin vähentämisen kriittisiä haasteita, sekä yhteiskehittämään niihin soveltuvia ratkaisuja.
Työpaja järjestetään 27.2. klo 13–16 Scadic Helsinki Hubissa, osoitteessa Annankatu 18, Helsinki.
Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/EP/4A193EFAF54B43E9
Miksi sinun kannattaa osallistua?
- Saat syvällisemmän ymmärryksen alueen toimijakentästä
- Saat uusia kontakteja ja yhteistyömahdollisuuksia
- Pääset vaikuttamaan siihen, mitä haasteita ryhdymme yhdessä ratkaisemaan
- Pääset vaikuttamaan yhteisten ja julkisten resurssien jakamiseen
Ohjelmassa:
- Verkostoitumista kahvitarjoilun siivittämänä
- Aiemmin tunnistettujen haasteiden tarkentaminen yhdessä
- Ratkaisujen ideoiminen ja alustavat toimenpidesuunnitelmat
- Seuraavat askeleet ja 10.4. järjestettävä tilaisuus
Tavoitteenamme on rakentaa yhteistä tiekarttaa ruokahävikin vähentämiseksi sekä hävikkiruoan ja sivuvirtojen tehokkaaksi hyödyntämiseksi. Ensimmäinen työpaja järjestettiin 11.122024 ja siinä keskityttiin toimijoiden ja haasteiden tunnistamiseen. Haasteita tarkennettiin vielä erillisellä kyselyllä tammikuun lopussa ja Nyt 27.2.2025 haemme ratkaisuja kasvotusten!
Työpaja on osa sarjaa, jossa ratkotaan tunnistettuja haasteita yhdessä muiden toimijoiden kanssa – tule siis mukaan tekemään konkreettista muutosta!
Työpajan kieli on suomi, mutta osallistujien mukaan pyrimme vaihtamaan englantiin, kun mahdollista.
The language of the workshop is Finnish but depending on the attendance we try to switch to English when possible.
Työpajasarjan järjestää Food waste ecosystem – ruokahävikin vähentäminen ja hävikkiruoan hyödyntäminen -hanke, ja se on osittain Euroopan unionin rahoittama. Mukana järjestämässä, Vantaan ruokaklusteri ja Vision Factory Oy.
Lämpimästi tervetuloa!
Pekka Enroth, 050 352 0060, pekka.enroth@vantaa.fi
Mari Itkonen, 040 674 7724, mari.itkonen@vantaa.fi”