Kokeiluhaku avattu yrityksille: ikäihmisten aktivoimisen ja liikkumisen edistäminen Malmilla

KauKo – Kaupunkiympäristöt Kokeilualustana hyvinvointi-innovaatioille -hankkeen keihäänkärkenä on kehittää kaupunki- ja rakennettua ympäristöä liikkumiseen kannustavaksi sekä terveyttä ja hyvinvointia tukevaksi yhdessä alan yritysten kanssa.

KauKo hakee nyt yrityksiltä innovatiivisia ratkaisuja, joilla voidaan edistää ikäihmisten arjen aktivoimista ja liikkumisen lisäämistä. Parhaat ratkaisuehdotukset valitaan toteutettaviksi nopeina kokeiluina Malmin alueella.

Millaisia ratkaisuja kokeiluhaulla haetaan?

Ratkaisut voivat liittyä esimerkiksi kaupunki-infraan (esim. valaistukseen), teiden ja ulkoreittien kunnossapitoon, innovatiivisten viestintäratkaisujen kehittämiseen tai kaupunkiympäristöön rakentuvaan aktivoivaan pelillisyyteen. Ratkaisujen ei tarvitse olla täysin valmiita, mutta niiden tulee olla tarjottuna aikana käytettävissä ja kokeiltavissa yhdessä käyttäjien ja kaupungin asiantuntijoiden kanssa.
Tarjottuihin ratkaisuihin kytkeytyy potentiaalia esimerkiksi innovatiivisuuden tai liiketoiminnallisuuden näkökulmista.

Yritykset voivat tarjota ratkaisujaan 30.8.2024 klo 15:00 saakka.

Kokeiluhaun lisätiedot, tarjouspyynnön materiaalit sekä mahdollisuuden ilmoittautua infotilaisuuteen (20.8; 14-15, Teams) aiheesta löydät täältä:

https://testbed.hel.fi/avoimet-haut/kokeiluhaku-avattu-yrityksille-ikaihmisten-aktivoimisen-ja-liikkumisen-edistaminen-malmilla/