Energiapalveluita tarjoavat yritykset ja toimijat – tervetuloa markkinainfoon 9.10.2024!

Kuva: Andy Ngo

Energiapalvelumalli alueille (ENPA) -hankkeessa selvitetään vähähiilisen ja energiaomavaraisen alueellisen energiapalvelun hankintaa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Hankkeen päätavoitteena on luoda yhteinen alueellinen yrityslähtöinen energiapalvelun liiketoimintamalli. Hankkeen kehitystyötä tehdään tarkastelemalla aitoja pilottikohteita.

Hanke on alkanut loppuvuodesta 2023, ja yhtenä toimenpiteenä käynnistettiin pilottialueiden kartoitus ja valinta kussakin kaupungissa. Nyt energiapalvelumallille sopivia alueita on tunnistettu ja valittu pilottikohteita kaikista kolmesta kaupungista.

ENPA-hanke järjestää pilottialueiden markkinainfon 9.10.2024. Tilaisuudessa esitellään kaikki tähän mennessä valitut pilottikohteet. Kutsumme energiapalveluiden tarjoamisesta kiinnostuneita yrityksiä ja toimijoita kuulemaan kaupunkien alustavista suunnitelmista ja vaikuttamaan valmistelun etenemiseen. Tervetuloa!

Aika: Keskiviikko 9.10.2024 klo 9.00–10.45
Paikka: Helsingin Kaupunkiympäristötalo, Työpajankatu 8, 00580 Helsinki 
Tilaisuuteen voi osallistua myös etänä Teamsilla.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 4.10.2024 mennessä Microsoft Teams -alustalla.

Alustava ohjelma
Klo 8.45 Aamukahvi
Klo 9.00 Tilaisuuden avaus ja hanke-esittely
Klo 9.10 Pilottikohteiden tilannekatsaus

  • Helsingin Nallenrinne
  • Espoon Leppävaaran keskus ja Virastopiha
  • Vantaan Tikkurilan Osaamiskampus
  • Keskustelu, yhteenveto ja seuraavat askeleet

 

Klo 10.45 Tilaisuus päättyy

ENPA-hankkeessa selvitetään vähähiilisen ja energiaomavaraisen alueellisen energiapalvelun hankintaa pääkaupunkiseudulla. Hankkeen toteuttavat Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupungit sekä Metropolia Ammattikorkeakoulu 1.11.2023–31.10.2026. Hanke on Euroopan Unionin osarahoittama ja osa HEVinnovations-ohjelman hankeportfoliota.

Lue lisää ENPA-hankkeesta sen verkkosivuilta.