Hakuinfon materiaalit löytyvät materiaalipankista

Kuvituskuva
Helsinki Partners / N2 Albiino

HEVinnovations-ohjelman kolmas rahoitushakukierros on käynnissä 14.3.2024 saakka. Rahoitettavaksi haetaan Uudistuva ja osaava Suomi 2021−2027 – EU:n alue- ja rakennepoliittisen ohjelman kestävän kaupunkikehittämisen ja Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimuksen mukaisia EAKR-hankkeita hakuilmoituksessa kuvattujen sisältöjen ja erityistavoitteiden mukaisesti. 

HEVi-tiimi järjesti yhteistyössä Uudenmaan liiton kanssa hankevalmistelijoiden tueksi hakuinfon maanantaina 29.1.2024 Teamsissä. Hakuinfon materiaalit voi ladata HEVin materiaalipankista. Löydät materiaalit täältä. LINKKI Hakuinfo 1/2024 – HEVi – Helsinki+Espoo+Vantaa – Innovations (hevinnovations.fi)

Hakemisen tueksi on laadittu erilaisia materiaaleja, jotka löydät alla olevien linkkien kautta. Hankevalmistelijat voivat saada HEVi-tiimiltä sparrausta ja tukea hankkeiden valmisteluun sekä hakemuksen kirjoittamiseen. HEVi-tiimiin kannattaa olla yhteydessä jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa hankevalmistelua. Yhteystiedot löydät alla olevista linkeistä.

Haku on käynnissä 25.1.2024-14.3.2024. Hakuilmoituksen löydät täältä.

Valmistelijoiden tueksi laaditun hakupaketin löydät täältä.

Hankerahoituksesta voit lukea lisää täältä.

HEVi-tiimin yhteystiedot löydät täältä.

Uudenmaan liiton laatimat materiaalit löydät täältä.