HEVi-tiimi tukee rahoitusta hakevia

Helsinki Partners / N2 Albiino, Matti Pyykkö

 

HEVi-ohjelman toinen hakukierros on käynnissä.

Rahoitettavaksi haetaan hankkeita, joiden vaikutukset ja hyödyt kohdistuvat koko pääkaupunkiseutuun. Tarkemmat tiedot haettavista hankkeista löydät hakuilmoituksesta, jossa on kuvattu haun tarkemmat sisällöt ja erityistavoitteet. Hakuilmoituksen löydät EURA-järjestelmästä. 

Haun tueksi on laadittu hakupaketti, johon on koottu tärkeää tietoa rahoituksen hakemisen tueksi. Hakupaketti on ladattavissa HEVin materiaalipankista. 

-Tuemme hanketta suunnittelevia aina hankeideoinnista hakemuksen jättämiseen saakka. Autamme myös löytämään uusia yhteistyökumppaneita ja kytkemään tekemistä jo olemassa olevaan toimintaan, jolloin hankkeiden kokonaisuudesta tulee mahdollisimman vaikuttava, kertoo HEVi-ohjelman hankepäällikkö Saana Rantsi. 

Rahoitushakuun liittyen on järjestetty hakuinfo, jossa esitetyt materiaalit löytyvät HEVin sivuilta. HEVi-tiimin esityksen löydät täältä ja Uudenmaan liiton esityksen täältä.

HEVi-tiimiltä saat tukea ja sparrausta hakuun liittyen. HEVin projektipäälliköt Suvi Hänninen, Pekka Enroth ja Fulvio Rizzo neuvovat hankehakua koskevissa kysymyksissä ja sparraavat hankesuunnittelua vaikuttavuuden ja yhteistoiminnan kautta. HEVi-tiimin yhteystiedot löydät täältä.

Hankerahoituksesta voit lukea täältä.

Kaikki materiaalit löydät HEVin materiaalipankista.