Tervetuloa Food waste ecosystem -hankkeen työpajaan!
Huhtikuun työpajassa keskitytään hävikkiruoan lahjoittamiseen. Tule tutustumaan ja vaihtamaan ajatuksia sekä kuulemaan hyviä käytäntöjä aiheen tiimoilta!
Aika: Torstai 18.4.2024 klo 13-16
Paikka: Valimo 21, Valimotie 21 (Tehdas-kokoustila), Pitäjänmäki, Helsinki
Kohderyhmät
- Ravitsemispalvelut: kunnalliset ateriapalvelut ja yksityiset ravintolat
- Ruoka-aputoimijat: Stadin safka, Yhteinen pöytä ja Espoon ruoka-apuverkosto
- Keväällä käynnistyvien lahjoittamispilottien toteutuksessa mukana olevat tahot
- Hävikkiruoan lahjoittamisesta kiinnostuneet muut tahot (esim. ateriapalvelujen tilaajat)
Tavoitteet
- Lisätä ymmärrystä hävikkiruoan lahjoittamisesta ruoka-apuun
- Tarjota osapuolille mahdollisuus tutustumiseen ja ajatusten vaihtoon aiheen tiimoilta
- Innostaa ravitsemispalveluja hävikkiruoan lahjoittamiseen
- Antaa tietoa ruoka-aputoiminnasta
- Esitellä hyviä käytäntöjä ja mahdollisuuksia (ratkaisuja tunnistettuihin lahjoittamisen haasteisiin)
- Antaa eväitä kahdenväliseen käytännön lahjoittamispilottien pohdintaan jatkossa
Ohjelma
13.00-13.15 Esittäytymiset: ohjelma, osallistujat ja hanke
13.15-13.30 Johdanto: Hävikkiruoan lahjoittaminen – reunaehdot & näkökulmia ravitsemispalveluista (alkukartoitus)
13.30-13.45 Stadin safka ja Yhteinen pöytä esittäytyvät
13.45-14.00 Kahvitauko
14.00-15.00 Esimerkkejä hyvistä käytännöistä ja uudet pilotit
15.00-15.40 Verkostoitumista ja vapaata keskustelua aiheesta
15.40-16.00 Nostoja keskusteluista ja päivän yhteenveto
Ilmoittautuneet saavat lähempänä saapumisohjeet ja Heta Hyvärinen vastaa mielellään kaikkiin työpajaan liittyviin kysymyksiin: heta.hyvarinen@hel.fi
Työpaja on täynnä.
Tervetuloa Food waste ecosystem -hankkeen työpajaan!
Huhtikuun työpajassa keskitytään hävikkiruoan lahjoittamiseen. Tule tutustumaan ja vaihtamaan ajatuksia sekä kuulemaan hyviä käytäntöjä aiheen tiimoilta!
Aika: Torstai 18.4.2024 klo 13-16
Paikka: Valimo 21, Valimotie 21 (Tehdas-kokoustila), Pitäjänmäki, Helsinki
Kohderyhmät
- Ravitsemispalvelut: kunnalliset ateriapalvelut ja yksityiset ravintolat
- Ruoka-aputoimijat: Stadin safka, Yhteinen pöytä ja Espoon ruoka-apuverkosto
- Keväällä käynnistyvien lahjoittamispilottien toteutuksessa mukana olevat tahot
- Hävikkiruoan lahjoittamisesta kiinnostuneet muut tahot (esim. ateriapalvelujen tilaajat)
Tavoitteet
- Lisätä ymmärrystä hävikkiruoan lahjoittamisesta ruoka-apuun
- Tarjota osapuolille mahdollisuus tutustumiseen ja ajatusten vaihtoon aiheen tiimoilta
- Innostaa ravitsemispalveluja hävikkiruoan lahjoittamiseen
- Antaa tietoa ruoka-aputoiminnasta
- Esitellä hyviä käytäntöjä ja mahdollisuuksia (ratkaisuja tunnistettuihin lahjoittamisen haasteisiin)
- Antaa eväitä kahdenväliseen käytännön lahjoittamispilottien pohdintaan jatkossa
Ohjelma
13.00-13.15 Esittäytymiset: ohjelma, osallistujat ja hanke
13.15-13.30 Johdanto: Hävikkiruoan lahjoittaminen – reunaehdot & näkökulmia ravitsemispalveluista (alkukartoitus)
13.30-13.45 Stadin safka ja Yhteinen pöytä esittäytyvät
13.45-14.00 Kahvitauko
14.00-15.00 Esimerkkejä hyvistä käytännöistä ja uudet pilotit
15.00-15.40 Verkostoitumista ja vapaata keskustelua aiheesta
15.40-16.00 Nostoja keskusteluista ja päivän yhteenveto
Ilmoittautuneet saavat lähempänä saapumisohjeet ja Heta Hyvärinen vastaa mielellään kaikkiin työpajaan liittyviin kysymyksiin: heta.hyvarinen@hel.fi
Työpaja on täynnä.
Päivä
- 18 huhti 2024
- Expired!
Aika
- 13:00 - 16:00