Tervetuloa Food waste ecosystem -hankkeen työpajaan!

Huhtikuun työpajassa keskitytään hävikkiruoan lahjoittamiseen. Tule tutustumaan ja vaihtamaan ajatuksia sekä kuulemaan hyviä käytäntöjä aiheen tiimoilta!

Aika: Torstai 18.4.2024 klo 13-16

Paikka: Valimo 21, Valimotie 21 (Tehdas-kokoustila), Pitäjänmäki, Helsinki

Kohderyhmät

  • Ravitsemispalvelut: kunnalliset ateriapalvelut ja yksityiset ravintolat
  • Ruoka-aputoimijat: Stadin safka, Yhteinen pöytä ja Espoon ruoka-apuverkosto
  • Keväällä käynnistyvien lahjoittamispilottien toteutuksessa mukana olevat tahot
  • Hävikkiruoan lahjoittamisesta kiinnostuneet muut tahot (esim. ateriapalvelujen tilaajat)

Tavoitteet

  • Lisätä ymmärrystä hävikkiruoan lahjoittamisesta ruoka-apuun
  • Tarjota osapuolille mahdollisuus tutustumiseen ja ajatusten vaihtoon aiheen tiimoilta
  • Innostaa ravitsemispalveluja hävikkiruoan lahjoittamiseen
  • Antaa tietoa ruoka-aputoiminnasta
  • Esitellä hyviä käytäntöjä ja mahdollisuuksia (ratkaisuja tunnistettuihin lahjoittamisen haasteisiin)
  • Antaa eväitä kahdenväliseen käytännön lahjoittamispilottien pohdintaan jatkossa

 

Ohjelma

13.00-13.15 Esittäytymiset: ohjelma, osallistujat ja hanke

13.15-13.30 Johdanto: Hävikkiruoan lahjoittaminen – reunaehdot & näkökulmia ravitsemispalveluista (alkukartoitus)

13.30-13.45 Stadin safka ja Yhteinen pöytä esittäytyvät

13.45-14.00 Kahvitauko

14.00-15.00 Esimerkkejä hyvistä käytännöistä ja uudet pilotit

15.00-15.40 Verkostoitumista ja vapaata keskustelua aiheesta

15.40-16.00 Nostoja keskusteluista ja päivän yhteenveto

 

Ilmoittautuneet saavat lähempänä saapumisohjeet ja Heta Hyvärinen vastaa mielellään kaikkiin työpajaan liittyviin kysymyksiin: heta.hyvarinen@hel.fi

Työpaja on täynnä.

Tervetuloa Food waste ecosystem -hankkeen työpajaan!

Huhtikuun työpajassa keskitytään hävikkiruoan lahjoittamiseen. Tule tutustumaan ja vaihtamaan ajatuksia sekä kuulemaan hyviä käytäntöjä aiheen tiimoilta!

Aika: Torstai 18.4.2024 klo 13-16

Paikka: Valimo 21, Valimotie 21 (Tehdas-kokoustila), Pitäjänmäki, Helsinki

Kohderyhmät

  • Ravitsemispalvelut: kunnalliset ateriapalvelut ja yksityiset ravintolat
  • Ruoka-aputoimijat: Stadin safka, Yhteinen pöytä ja Espoon ruoka-apuverkosto
  • Keväällä käynnistyvien lahjoittamispilottien toteutuksessa mukana olevat tahot
  • Hävikkiruoan lahjoittamisesta kiinnostuneet muut tahot (esim. ateriapalvelujen tilaajat)

Tavoitteet

  • Lisätä ymmärrystä hävikkiruoan lahjoittamisesta ruoka-apuun
  • Tarjota osapuolille mahdollisuus tutustumiseen ja ajatusten vaihtoon aiheen tiimoilta
  • Innostaa ravitsemispalveluja hävikkiruoan lahjoittamiseen
  • Antaa tietoa ruoka-aputoiminnasta
  • Esitellä hyviä käytäntöjä ja mahdollisuuksia (ratkaisuja tunnistettuihin lahjoittamisen haasteisiin)
  • Antaa eväitä kahdenväliseen käytännön lahjoittamispilottien pohdintaan jatkossa

 

Ohjelma

13.00-13.15 Esittäytymiset: ohjelma, osallistujat ja hanke

13.15-13.30 Johdanto: Hävikkiruoan lahjoittaminen – reunaehdot & näkökulmia ravitsemispalveluista (alkukartoitus)

13.30-13.45 Stadin safka ja Yhteinen pöytä esittäytyvät

13.45-14.00 Kahvitauko

14.00-15.00 Esimerkkejä hyvistä käytännöistä ja uudet pilotit

15.00-15.40 Verkostoitumista ja vapaata keskustelua aiheesta

15.40-16.00 Nostoja keskusteluista ja päivän yhteenveto

 

Ilmoittautuneet saavat lähempänä saapumisohjeet ja Heta Hyvärinen vastaa mielellään kaikkiin työpajaan liittyviin kysymyksiin: heta.hyvarinen@hel.fi

Työpaja on täynnä.

Päivä

18 huhti 2024

Aika

13:00 - 16:00