Tervetuloa Food waste ecosystem -hankkeen työpajaan!

Ravitsemispalveluille tarkoitetussa Food waste ecosystem -hankkeen työpajassa jaetaan hyviä käytäntöjä ruokahävikin vähentämiseen liittyen. Tule mukaan jakamaan, oppimaan ja suunnittelemaan vähennyskeinoja!

Food waste ecosystem -hankkeen työpaja keskittyy vain vähennyskeinoihin. Keväällä sen sijaan järjestetään työpaja hävikkiruoan uudelleenjakamisesta (myynti ja lahjoittaminen). 

Aika: Torstai 8.2.2024 klo 13-16

Paikka: Valimo 21 businesspark, Valimotie 21, Pitäjänmäki, Helsinki.

Ohjelma

Klo 13.00-13.15 Esittäytymiset

Klo 13.15-13.30 Luke: Ruokahävikki ravitsemispalveluissa

Klo 13.30-14.20 Esimerkkejä hyvistä käytännöistä

Klo 14.20-14.30 Kahvitauko

Klo 14.30-15.30 Työskentelyä pienryhmissä

Klo 15.30-16.00 Ryhmätöiden esittely ja päivän yhteenveto

Ilmoittautuminen on sitova, jotta kaikki kiinnostuneet pääsevät mukaan eikä hävikkiä synny.

Ilmoittautuneet saavat lähempänä saapumisohjeet ja Heta Hyvärinen vastaa mielellään kaikkiin työpajaan liittyviin kysymyksiin: heta.hyvarinen@hel.fi

Ilmoittaudu työpajaan 31.1.2024 mennessä tästä linkistä.

Ryhmätyöt jaetaan pienryhmiin seuraavasti: 

  1. Keittiön perustoiminta: säilytystavat, tilaaminen, varasto ja reseptiikka
  2. Johtaminen: henkilöstön perehdytys, koulutus ja motivointi
  3. Mittaaminen ja ennakointi
  4. Osavalmistus ja sopivan kokoiset astiat
  5. Ruokalistasuunnittelu
  6. Vuorovaikutus asiakkaiden kanssa: kyselyt, viestintä ja kampanjat (Täynnä)

Lämpimästi tervetuloa!

Tervetuloa Food waste ecosystem -hankkeen työpajaan!

Ravitsemispalveluille tarkoitetussa Food waste ecosystem -hankkeen työpajassa jaetaan hyviä käytäntöjä ruokahävikin vähentämiseen liittyen. Tule mukaan jakamaan, oppimaan ja suunnittelemaan vähennyskeinoja!

Food waste ecosystem -hankkeen työpaja keskittyy vain vähennyskeinoihin. Keväällä sen sijaan järjestetään työpaja hävikkiruoan uudelleenjakamisesta (myynti ja lahjoittaminen). 

Aika: Torstai 8.2.2024 klo 13-16

Paikka: Valimo 21 businesspark, Valimotie 21, Pitäjänmäki, Helsinki.

Ohjelma

Klo 13.00-13.15 Esittäytymiset

Klo 13.15-13.30 Luke: Ruokahävikki ravitsemispalveluissa

Klo 13.30-14.20 Esimerkkejä hyvistä käytännöistä

Klo 14.20-14.30 Kahvitauko

Klo 14.30-15.30 Työskentelyä pienryhmissä

Klo 15.30-16.00 Ryhmätöiden esittely ja päivän yhteenveto

Ilmoittautuminen on sitova, jotta kaikki kiinnostuneet pääsevät mukaan eikä hävikkiä synny.

Ilmoittautuneet saavat lähempänä saapumisohjeet ja Heta Hyvärinen vastaa mielellään kaikkiin työpajaan liittyviin kysymyksiin: heta.hyvarinen@hel.fi

Ilmoittaudu työpajaan 31.1.2024 mennessä tästä linkistä.

Ryhmätyöt jaetaan pienryhmiin seuraavasti: 

  1. Keittiön perustoiminta: säilytystavat, tilaaminen, varasto ja reseptiikka
  2. Johtaminen: henkilöstön perehdytys, koulutus ja motivointi
  3. Mittaaminen ja ennakointi
  4. Osavalmistus ja sopivan kokoiset astiat
  5. Ruokalistasuunnittelu
  6. Vuorovaikutus asiakkaiden kanssa: kyselyt, viestintä ja kampanjat (Täynnä)

Lämpimästi tervetuloa!

Päivä

08 helmi 2024
Expired!

Aika

13:00 - 16:00