Tervetuloa Food waste ecosystem -hankkeen työpajaan!

Huhtikuun työpajassa keskitytään hävikkiruoan lahjoittamiseen. Tule tutustumaan ja vaihtamaan ajatuksia sekä kuulemaan hyviä käytäntöjä aiheen tiimoilta!

Aika: Torstai 18.4.2024 klo 13-16

Paikka: Valimo 21, Valimotie 21 (Tehdas-kokoustila), Pitäjänmäki, Helsinki

Kohderyhmät:

Ravitsemispalvelut: kunnalliset ateriapalvelut ja yksityiset ravintolat

Ruoka-aputoimijat: Stadin safka, Yhteinen pöytä ja Espoon ruoka-apuverkosto

Keväällä käynnistyvien lahjoittamispilottien toteutuksessa mukana olevat tahot

Hävikkiruoan lahjoittamisesta kiinnostuneet muut tahot (esim. ateriapalvelujen tilaajat)

Tavoitteet:

Lisätä ymmärrystä hävikkiruoan lahjoittamisesta ruoka-apuun.

Tarjota osapuolille mahdollisuus tutustumiseen ja ajatusten vaihtoon aiheen tiimoilta.

Innostaa ravitsemispalveluja hävikkiruoan lahjoittamiseen

Antaa tietoa ruoka-aputoiminnasta

Esitellä hyviä käytäntöjä ja mahdollisuuksia (ratkaisuja tunnistettuihin lahjoittamisen haasteisiin)

Antaa eväitä kahdenväliseen käytännön lahjoittamispilottien pohdintaan jatkossa

Työpajan tarkempi ohjelma julkaistaan maaliskuussa tällä sivulla. Ilmoittautuminen on sitova, jotta kaikki kiinnostuneet pääsevät mukaan eikä hävikkiä synny.

Ilmoittautuneet saavat lähempänä saapumisohjeet ja Heta Hyvärinen vastaa mielellään kaikkiin työpajaan liittyviin kysymyksiin: heta.hyvarinen@hel.fi

Ilmoittaudu työpajaan 31.3.2024 mennessä tästä linkistä.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Tervetuloa Food waste ecosystem -hankkeen työpajaan!

Huhtikuun työpajassa keskitytään hävikkiruoan lahjoittamiseen. Tule tutustumaan ja vaihtamaan ajatuksia sekä kuulemaan hyviä käytäntöjä aiheen tiimoilta!

Aika: Torstai 18.4.2024 klo 13-16

Paikka: Valimo 21, Valimotie 21 (Tehdas-kokoustila), Pitäjänmäki, Helsinki

Kohderyhmät:

Ravitsemispalvelut: kunnalliset ateriapalvelut ja yksityiset ravintolat

Ruoka-aputoimijat: Stadin safka, Yhteinen pöytä ja Espoon ruoka-apuverkosto

Keväällä käynnistyvien lahjoittamispilottien toteutuksessa mukana olevat tahot

Hävikkiruoan lahjoittamisesta kiinnostuneet muut tahot (esim. ateriapalvelujen tilaajat)

Tavoitteet:

Lisätä ymmärrystä hävikkiruoan lahjoittamisesta ruoka-apuun.

Tarjota osapuolille mahdollisuus tutustumiseen ja ajatusten vaihtoon aiheen tiimoilta.

Innostaa ravitsemispalveluja hävikkiruoan lahjoittamiseen

Antaa tietoa ruoka-aputoiminnasta

Esitellä hyviä käytäntöjä ja mahdollisuuksia (ratkaisuja tunnistettuihin lahjoittamisen haasteisiin)

Antaa eväitä kahdenväliseen käytännön lahjoittamispilottien pohdintaan jatkossa

Työpajan tarkempi ohjelma julkaistaan maaliskuussa tällä sivulla. Ilmoittautuminen on sitova, jotta kaikki kiinnostuneet pääsevät mukaan eikä hävikkiä synny.

Ilmoittautuneet saavat lähempänä saapumisohjeet ja Heta Hyvärinen vastaa mielellään kaikkiin työpajaan liittyviin kysymyksiin: heta.hyvarinen@hel.fi

Ilmoittaudu työpajaan 31.3.2024 mennessä tästä linkistä.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Päivä

08 helmi 2024
Expired!

Aika

13:00 - 16:00