
Ruokahävikkiekosysteemi – ratkaisevaa muutosta

Tervetuloa ratkaisemaan alueen ruokahävikin vähentämiseen ja hävikkiruoan sekä ruokateollisuuden sivuvirtojen hyödyntämiseen liittyviä haasteita yhdessä!
Tavoitteenamme on rakentaa kanssasi yhteistä tiekarttaa ruokahävikin vähentämiseksi sekä hävikkiruoan ja sivuvirtojen tehokkaaksi hyödyntämiseksi. Ensimmäinen työpaja järjestettiin 11.12.2024. Siinä keskityttiin toimijoiden ja haasteiden tunnistamiseen. Haasteita tarkennettiin vielä erillisellä kyselyllä tammikuun lopussa ja työpajassa 27.2.2025.
Nyt 10.4.2025 haemme ja kiteytämme ratkaisuja kasvotusten!
Ilmoittautumaan pääset täältä.
Tilaisuus kokoaa yhteen ekosysteemin keskeiset toimijat – julkiset organisaatiot, korkeakoulut, tutkimuslaitokset ja yritykset – verkostoitumaan, tarkentamaan ruokahävikin vähentämisen kriittisiä haasteita, sekä yhteiskehittämään niihin soveltuvia ratkaisuja.
Ohjelmassa:
Verkostoitumista kahvitarjoilun siivittämänä
Aiemmin tunnistettujen haasteiden läpikäynti yhdessä
Ratkaisut ja alustavat toimenpidesuunnitelmat edellisestä työpajasta
Selkeät toimenpidesuunnitelmat ruokahävikin vähentämiseksi ja hävikin hyödyntämiseksi
Seuraavat askeleet
Työpajan kieli on suomi, mutta osallistujien mukaan pyrimme vaihtamaan englantiin, kun mahdollista.
The language of the workshop is Finnish but depending on the attendance we try to switch to English when possible.
Työpajasarjan järjestää Food waste ecosystem – ruokahävikin vähentäminen ja hävikkiruoan hyödyntäminen -hanke, ja se on osittain Euroopan unionin rahoittama. Mukana järjestämässä, Vantaan ruokaklusteri ja Vision Factory Oy.
Lämpimästi tervetuloa!
Pekka Enroth, 050 352 0060, pekka.enroth@vantaa.fi
Mari Itkonen, 040 674 7724, mari.itkonen@vantaa.fi

Ruokahävikkiekosysteemi – ratkaisevaa muutosta

Tervetuloa ratkaisemaan alueen ruokahävikin vähentämiseen ja hävikkiruoan sekä ruokateollisuuden sivuvirtojen hyödyntämiseen liittyviä haasteita yhdessä!
Tavoitteenamme on rakentaa kanssasi yhteistä tiekarttaa ruokahävikin vähentämiseksi sekä hävikkiruoan ja sivuvirtojen tehokkaaksi hyödyntämiseksi. Ensimmäinen työpaja järjestettiin 11.12.2024. Siinä keskityttiin toimijoiden ja haasteiden tunnistamiseen. Haasteita tarkennettiin vielä erillisellä kyselyllä tammikuun lopussa ja työpajassa 27.2.2025.
Nyt 10.4.2025 haemme ja kiteytämme ratkaisuja kasvotusten!
Ilmoittautumaan pääset täältä.
Tilaisuus kokoaa yhteen ekosysteemin keskeiset toimijat – julkiset organisaatiot, korkeakoulut, tutkimuslaitokset ja yritykset – verkostoitumaan, tarkentamaan ruokahävikin vähentämisen kriittisiä haasteita, sekä yhteiskehittämään niihin soveltuvia ratkaisuja.
Ohjelmassa:
Verkostoitumista kahvitarjoilun siivittämänä
Aiemmin tunnistettujen haasteiden läpikäynti yhdessä
Ratkaisut ja alustavat toimenpidesuunnitelmat edellisestä työpajasta
Selkeät toimenpidesuunnitelmat ruokahävikin vähentämiseksi ja hävikin hyödyntämiseksi
Seuraavat askeleet
Työpajan kieli on suomi, mutta osallistujien mukaan pyrimme vaihtamaan englantiin, kun mahdollista.
The language of the workshop is Finnish but depending on the attendance we try to switch to English when possible.
Työpajasarjan järjestää Food waste ecosystem – ruokahävikin vähentäminen ja hävikkiruoan hyödyntäminen -hanke, ja se on osittain Euroopan unionin rahoittama. Mukana järjestämässä, Vantaan ruokaklusteri ja Vision Factory Oy.
Lämpimästi tervetuloa!
Pekka Enroth, 050 352 0060, pekka.enroth@vantaa.fi
Mari Itkonen, 040 674 7724, mari.itkonen@vantaa.fi