Ruokahävikkiekosysteemin toimijat ja haasteet -työpaja

Hei pk-seudun ruokaekosysteemin kehittäjä!

Tule mukaan kehittämään ruokahävikkiekosysteemiä ja löytämään ratkaisuja sen keskeisiin haasteisiin. Työpaja järjestetään 11.12. klo 13–16 Myyrmäki Lobbyssa (Jönsaksentie 6 A, Vantaa).

Tilaisuus kokoaa yhteen ekosysteemin keskeiset toimijat – julkiset organisaatiot, korkeakoulut, tutkimuslaitokset ja yritykset – verkostoitumaan ja tunnistamaan ruokahävikin vähentämisen kriittisiä haasteita.

Miksi osallistua?

  • Syvällisempi ymmärrys alueen toimijakentästä
  • Uusia kontakteja ja yhteistyömahdollisuuksia
  • Konkreettisia oivalluksia ja vaikutusmahdollisuus resurssien ja yhteistyön suuntaamiseen

Tavoitteena on rakentaa yhteistä tiekarttaa ruokahävikin vähentämiseksi sekä hävikkiruoan ja sivuvirtojen tehokkaaksi hyödyntämiseksi. Työpaja on osa sarjaa, jossa ratkotaan tunnistettuja haasteita yhdessä muiden toimijoiden kanssa – tule siis mukaan tekemään konkreettista muutosta!

 

Ohjelmassa:

  • Futuristi Elina Hiltunen ja Vision Factory Oy avaavat yhteistä ajatteluamme
  • Verkostoitumista kahvitarjoilun ja livemusiikin siivittämänä

 

Ilmoittautuminen:
Lomakkeen löydät täältä.

Työpajan kieli on suomi, mutta osallistujien mukaan pyrimme vaihtamaan englantiin, kun mahdollista.

The language of the workshop is Finnish but depending on the attendance we try to switch to English when possible.

Lisätiedot:
Pekka Enroth, 050 352 0060, pekka.enroth@vantaa.fi

Mari Itkonen, 040 674 7724, mari.itkonen@vantaa.fi

Työpajasarjan järjestää Food waste ecosystem -hanke, ja se on osittain Euroopan unionin rahoittama.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Ruokahävikkiekosysteemin toimijat ja haasteet -työpaja

Hei pk-seudun ruokaekosysteemin kehittäjä!

Tule mukaan kehittämään ruokahävikkiekosysteemiä ja löytämään ratkaisuja sen keskeisiin haasteisiin. Työpaja järjestetään 11.12. klo 13–16 Myyrmäki Lobbyssa (Jönsaksentie 6 A, Vantaa).

Tilaisuus kokoaa yhteen ekosysteemin keskeiset toimijat – julkiset organisaatiot, korkeakoulut, tutkimuslaitokset ja yritykset – verkostoitumaan ja tunnistamaan ruokahävikin vähentämisen kriittisiä haasteita.

Miksi osallistua?

  • Syvällisempi ymmärrys alueen toimijakentästä
  • Uusia kontakteja ja yhteistyömahdollisuuksia
  • Konkreettisia oivalluksia ja vaikutusmahdollisuus resurssien ja yhteistyön suuntaamiseen

Tavoitteena on rakentaa yhteistä tiekarttaa ruokahävikin vähentämiseksi sekä hävikkiruoan ja sivuvirtojen tehokkaaksi hyödyntämiseksi. Työpaja on osa sarjaa, jossa ratkotaan tunnistettuja haasteita yhdessä muiden toimijoiden kanssa – tule siis mukaan tekemään konkreettista muutosta!

 

Ohjelmassa:

  • Futuristi Elina Hiltunen ja Vision Factory Oy avaavat yhteistä ajatteluamme
  • Verkostoitumista kahvitarjoilun ja livemusiikin siivittämänä

 

Ilmoittautuminen:
Lomakkeen löydät täältä.

Työpajan kieli on suomi, mutta osallistujien mukaan pyrimme vaihtamaan englantiin, kun mahdollista.

The language of the workshop is Finnish but depending on the attendance we try to switch to English when possible.

Lisätiedot:
Pekka Enroth, 050 352 0060, pekka.enroth@vantaa.fi

Mari Itkonen, 040 674 7724, mari.itkonen@vantaa.fi

Työpajasarjan järjestää Food waste ecosystem -hanke, ja se on osittain Euroopan unionin rahoittama.

Lämpimästi tervetuloa!