
Suuri ruokahävikkiseminaari –
keinoja mittaamiseen, vähentämiseen
ja uudelleenkäyttöön

Tervetuloa mukaan Suureen ruokahävikkiseminaariin perjantaina 26.9.2025
klo 13-16 Hotelli Scandic Helsinki Hubiin, osoitteessa Annankatu 18, Helsinki!
Tervetuloa mukaan Suureen ruokahävikkiseminaariin perjantaina 26.9.2025 klo 13 – 16 Hotelli Scandic Helsinki Hubiin, osoitteessa Annankatu 18, Helsinki!
Osana Hävikkiviikon ohjelmaa järjestettävä seminaari kokoaa yhteen ruokaketjun asiantuntijat, innovaattorit ja muut ruokaekosysteemin toimijat tutustumaan, keskustelemaan ja jakamaan konkreettisia keinoja ruokahävikin vähentämiseksi ja hyödyntämiseksi. Päivän aikana pureudutaan mm. seuraaviin teemoihin:
– Hävikin mittaaminen ja tiedolla johtaminen
– Ruoan lahjoittamisen käytännöt ja mahdollisuudet
– Innovatiiviset tavat hyödyntää ihmisravinnoksi kelpaamatonta ruokaa
– Ruokasysteemin innovaatiot ja uudenlaiset yhteistyömallit
Tilaisuuden avaavat Vantaan elinvoimajohtaja Tommo Koivusalo ja Helsingin ympäristöjohtaja Miira Riipinen.
Seminaarissa kuullaan ajankohtaisia puheenvuoroja, käytännön case-esimerkkejä ja käydään vuoropuhelua siitä, miten julkinen sektori, yritykset ja kolmas sektori voivat yhdessä rakentaa resurssiviisaampaa ruokajärjestelmää. Tarkempi ohjelma julkaistaan syyskuun alussa – mutta varaa paikkasi jo nyt!Seminaari on maksuton ja paikkoja on rajatusti.
👉 Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi ruokahävikkiviikon ytimessä! https://link.webropolsurveys.com/EP/7DF67B53A97DED93

Suuri ruokahävikkiseminaari –
keinoja mittaamiseen, vähentämiseen
ja uudelleenkäyttöön

Tervetuloa mukaan Suureen ruokahävikkiseminaariin perjantaina 26.9.2025
klo 13-16 Hotelli Scandic Helsinki Hubiin, osoitteessa Annankatu 18, Helsinki!
Tervetuloa mukaan Suureen ruokahävikkiseminaariin perjantaina 26.9.2025 klo 13 – 16 Hotelli Scandic Helsinki Hubiin, osoitteessa Annankatu 18, Helsinki!
Osana Hävikkiviikon ohjelmaa järjestettävä seminaari kokoaa yhteen ruokaketjun asiantuntijat, innovaattorit ja muut ruokaekosysteemin toimijat tutustumaan, keskustelemaan ja jakamaan konkreettisia keinoja ruokahävikin vähentämiseksi ja hyödyntämiseksi. Päivän aikana pureudutaan mm. seuraaviin teemoihin:
– Hävikin mittaaminen ja tiedolla johtaminen
– Ruoan lahjoittamisen käytännöt ja mahdollisuudet
– Innovatiiviset tavat hyödyntää ihmisravinnoksi kelpaamatonta ruokaa
– Ruokasysteemin innovaatiot ja uudenlaiset yhteistyömallit
Tilaisuuden avaavat Vantaan elinvoimajohtaja Tommo Koivusalo ja Helsingin ympäristöjohtaja Miira Riipinen.
Seminaarissa kuullaan ajankohtaisia puheenvuoroja, käytännön case-esimerkkejä ja käydään vuoropuhelua siitä, miten julkinen sektori, yritykset ja kolmas sektori voivat yhdessä rakentaa resurssiviisaampaa ruokajärjestelmää. Tarkempi ohjelma julkaistaan syyskuun alussa – mutta varaa paikkasi jo nyt!Seminaari on maksuton ja paikkoja on rajatusti.
👉 Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi ruokahävikkiviikon ytimessä! https://link.webropolsurveys.com/EP/7DF67B53A97DED93