Hankkeiden valmistelu

HEVi-hanketoiminnalle on ominaista, että hankkeet valmistellaan laajalla kokoonpanolla, johon voi kuulua toimijoita niin kaupunkikentältä, korkeakouluista ja tutkimuslaitoksista kuin yritysten edustajista. Näin varmistamme sekä toiminnalta edellytettävän asiantuntijuuden että toiminnan vaikuttavuuden.

Meillä on myös mahdollisuus sovittaa olemassa olevaa ideaa ekosysteemisopimuksen mukaiseksi. Aina idea ei yrityksistä huolimatta istu ekosysteemisopimuskokonaisuuteen, ja tällöin voimme katsoa, mikäli jokin toinen rahoitusinstrumentti tai yhteistyömuoto voisi palvella sinua paremmin.

Tarjoamme areenan yhteiskehittämiselle, josta syntyy aidosti jaettuja ratkaisuja. HEVi-asiantuntijat tukevat hanketta suunnittelevia aina hankeideoinnista hakemuksen jättämiseen saakka. Autamme sinua myös löytämään uusia yhteistyökumppaneita, ja kytkemään tekemistä jo olemassa olevaan toimintaan.

Hankeidean omistaja vastaa hankkeen edistämisestä ja hakemuksen laadinnasta yhteistyössä potentiaalisen konsortion kanssa. 

Avoimien hankehakujen alta löydät lisätietoa kunkin haun teknisistä vaatimuksista, aikatauluista ja sisällöistä.

HEVi-asiantuntijat

  • neuvovat hankehakua koskevissa kysymyksissä
  • sparraavat hankesuunnittelua mm. vaikuttavuuden ja yhteistoiminnan kautta
  • auttavat huomioimaan ekosysteemisopimuksen ja kolmen kaupungin strategiset tavoitteet
  • tukevat hankkeiden kytkeytymistä toisiinsa, kaupunkien ja ekosysteemien tarpeisiin sekä käynnissä olevaan kehittämiseen
  • tukevat toimijoiden sekä hankkeiden välistä yhteistyötä ja auttavat hankekonsortion täydentämisessä
  • ohjaavat tarvittaessa muiden hankerahoituslähteiden piiriin
 

Lisäksi tuemme HEVi-hankkeita muun muassa viestinnässä.

Yhteystietomme löydät täältä.